info@uniqcare.nl +31 (0)344 63 90 50

Uniqcare referenties

"Uniqcare is de degelijke partner die op een flexibele wijze bijdraagt aan continuïteit van onze toilethygiëne. Zij zijn daarin voor ons de beste partner die ons op dit gebied reeds drie jaar volledig ontzorgd heeft, klinkt er vanuit Deventer. Een partner met hart voor haar klant en echte aandacht. We zijn blij dit weer voor drie jaar voort te kunnen zetten." - Auke Joling (hoofd facilitaire zaken)
"Reeds jaren maken wij gebruik van de dienstverlening van Uniqcare. Het persoonlijke contact, de hoge servicegraad en de kwalitatieve supplies zijn onze voornaamste reden om met Uniqcare te werken. Zij begrijpen dat goede toilethygiëne ons visitekaartje is en bezorgen ons het gevoel dat de klant nog echt koning is" - H. Matser Van der Valk Wolvega (directeur eigenaar)
"Met Uniqcare weet je wat je hebt aan de dienstverlening en wat je kunt verwachten. Afspraak = afspraak en de lijnen zijn kort. De wensen van de klant staan bij Uniqcare centraal. Je kunt er op vertrouwen dat hier zo veel als mogelijk aan wordt voldaan. De samenwerking met Uniqcare wordt als zeer prettig ervaren, zeker de ontzorging ten aanzien van de levering van de sanitaire verbruiksartikelen en het contact met de hygiëne-adviseur. Een tevreden klant dus!" - Diana Rosenboom- De Groot (Contractmanager)
"Via Uniqcare kwamen we met Deb en de ToucFree dispensers in aanraking. Deze dispensers zijn voor ons de ideale oplossing, omdat er in onze ambulance geen ruimte is voor een elleboogbediening. Uniqcare voldoet met Deb aan de WIP-richtlijnen. Daarom besloten we de producten te testen, iedereen was enorm enthousiast. De invoering van de nieuwe Deb producten werd zeer positief ontvangen. We richtten zo'n 200 ambulances in en in de nabije toekomst neemt dat aantal toe. Ik verwacht ook daar positieve geluiden. We zien een duidelijke vooruitgang en daar zijn we blij mee" - Sietse Broekema (Facilitair medewerker UMCG)
"Enkele jaren geleden hebben wij als scholengroep de overstap gemaakt naar Uniqcare. Onlangs hebben wij met drie jaar verlengd en dat is niet voor niets. Bij Uniqcare doen ze wat ze beloven, luisteren ze naar de klant en zijn ze makkelijk en direct bereikbaar. Dit maakt Uniqcare een betrouwbare partner. Wie wilt nu niet behandeld worden zo als u zelf ook zou handelen?" - Marnix Israël (Hoofd facilitair beheer)
"Met het afsluiten van de raamovereenkomst is het de verwachting dat steeds meer onderdelen van Equipe Zorgbedrijven gebruik gaan maken van de veelzijdige diensten van Uniqcare en zodoende een belangrijke bijdrage geleverd kan worden aan de handhygiëne binnen onzeklinieken”aldus Jos Groenen van Equipe Zorgbedrijven Eindhoven." -
"Als Richemont staan wij voor 100% kwaliteit. Dit verwachten we ook van onze partners. Met Uniqcare hebben we een partner die ditzelfde predikaat nastreeft. Onze sanitaire voorzieningen worden door hen geruisloos verzorgd zonder dat we er omkijken naar hebben. De persoonlijke benadering in de samenwerking bezorgt ons bovendien het gevoel dat er actief wordt meegedacht en we zodoende nooit voor verrassingen komen te staan” aldus Manon Brouwer Facility & Security" - Manon Brouwer (Facility & Security)
"Ook Pluryn locatie Voorst heeft gekozen voor het AED concept van Uniqcare”. We beschikken binnen onze organisatie over een flink aantal BHV-ers, omdat we het belangrijk vinden om voor wat betreft het bieden van eerste hulp voldoende goed ingericht te zijn. Garanties zijn er helaas nooit, maar we willen de kans op het kunnen redden van een leven zoveel mogelijk verhogen. De aanwezigheid van een AED verhoogt die kans aanzienlijk – in geval van een hartaanval – en het is slechts een kleine investering. Vooral wanneer je kiest voor de leaseconstructie/koop van Uniqcare. Verder hebben we er geen omkijken naar. Ideaal en het voelt goed! We hebben de AED inmiddels geregistreerd, dus op die manier kan deze ook worden gebruikt bij dichtbij zijnde calamiteiten buiten ons pand.” " - Rein-Jan Koop
"Vanuit onze organisatie is veiligheid van onze klanten en medewerkers een groot goed. Omdat we daar geen risico’s in nemen hebben we een belangrijke afweging gemaakt in de aanschaf van AED’s. Spatwaterdichtheid, het gebruik van een TFT scherm en het safe & sure abonnement waren voor ons een belangrijke motivatie te kiezen voor Uniqcare AED- care. Belangrijk dat we hierin worden ontzorgd” " - Sander Boutestein (Veiligheidsdeskundige)