info@uniqcare.nl +31 (0)344 63 90 50

“Uniqcare AED Certificaat”

AED care voorziet in een klassikale training bij installatie van de aed module. Gedurende deze opleiding van een dagdeel ligt de nadruk op het leren gebruiken van de AED in een calamiteitensituatie.

Tijdens zo’n onverwachte situatie, die gepaard gaat met spanning,  wordt er namelijk een beroep gedaan op uw parate kennis. Onze trainer is er volledig op gericht u en uw medewerkers te helpen op het niveau te komen dat u op de juiste manier zult handelen in deze situatie. Relatief kalm en altijd volgens het stappenplan. AED Care helpt u “koudwatervrees” weg te nemen en uw organisatie weerbaar te maken.

De cursus wordt afgerond met een certificaat van deelname zoals hiernaast afgebeeld.

 • Gratis Sani safety scan

  Ter bevordering van het terugdringen van de verschillende hygiënerisico’s, binnen en buiten de sanitaire ruimte, heeft Uniqcare de sani-safety scan geïntroduceerd. Een bewustwordingsmodule die de klant helpt haar sanitaire omgeving en werkplekomgeving te “scannen”. Hieruit volgt een aanbeveling vanuit risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) de omgeving veiliger te maken door uw gecertificeerde hygiëneadviseur.

   Bedrijfsnaam (verplicht)

   Uw naam (verplicht)

   Uw adres (verplicht)

   Uw postcode (verplicht)

   Uw woonplaats (verplicht)

   Uw e-mail (verplicht)

   Uw telefoonnummer

   Onderwerp

   Uw bericht

  • Vraag meer informatie aan.

   Maatregelen voor een betere hygiëne leveren u in de meeste gevallen directe winst op. Graag kijken we naar uw specifieke situatie en rekenen het u zonder kosten voor.

    Bedrijfsnaam (verplicht)

    Uw naam (verplicht)

    Uw adres (verplicht)

    Uw postcode (verplicht)

    Uw woonplaats (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht

   Bekijk onze andere hygiëne concepten