info@uniqcare.nl +31 (0)344 63 90 50

“Uniqcare EHBB”

Als onderdeel van het Uniqcare EHBO concept introduceren we nu ook met trots  “eerste hulp bij brand“. Een onmisbaar onderdeel in het direct kunnen interveniëren bij een calamiteit. Met de kleinste brandbestrijder ter wereld(fire-over) wordt het exclusief bij Uniqcare mogelijk om altijd de beschikking te hebben over een blusmiddel geschikt voor alle brandhaarden. Onmisbaar voor op kantoor, pantry, auto of caravan.

De mobiele brandbestrijder wordt ook geleverd in de EHBB First Aid Kit. Naast de Fire-Over brandbestrijder is de kit voorzien van een brandwondenspray, brandwonden kompres en zelf klevende zwachtel. Een complete set die bijdraagt aan een stuk brandveiligheid. Immers, elke brand begint klein.  De set is eenvoudig te monteren in de auto door de bijgeleverde klitte band die de set vervolgens op zijn plaats houdt. Prijsinformatie; info@uniqcare.nl

fireover-product

“Onze klanten vertellen“

 • Gratis Sani safety scan

  Ter bevordering van het terugdringen van de verschillende hygiënerisico’s, binnen en buiten de sanitaire ruimte, heeft Uniqcare de sani-safety scan geïntroduceerd. Een bewustwordingsmodule die de klant helpt haar sanitaire omgeving en werkplekomgeving te “scannen”. Hieruit volgt een aanbeveling vanuit risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) de omgeving veiliger te maken door uw gecertificeerde hygiëneadviseur.

   Bedrijfsnaam (verplicht)

   Uw naam (verplicht)

   Uw adres (verplicht)

   Uw postcode (verplicht)

   Uw woonplaats (verplicht)

   Uw e-mail (verplicht)

   Uw telefoonnummer

   Onderwerp

   Uw bericht

  • Vraag meer informatie aan.

   Maatregelen voor een betere hygiëne leveren u in de meeste gevallen directe winst op. Graag kijken we naar uw specifieke situatie en rekenen het u zonder kosten voor.

    Bedrijfsnaam (verplicht)

    Uw naam (verplicht)

    Uw adres (verplicht)

    Uw postcode (verplicht)

    Uw woonplaats (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht

   Bekijk onze andere hygiëne concepten