info@uniqcare.nl +31 (0)344 63 90 50

“Passie voor Hygiëne”

Uniqcare biedt u als integraal dienstverlener oplossingen voor de vier belangrijkste hygiënevraagstukken binnen uw sanitaire omgeving zoals ook op de werkplek. Vanuit onze opgebouwde expertise op het gebied van Risico inventarisatie & evaluatie worden reeds 1500 bedrijven en instellingen in Nederland ontzorgt door onze gecertificeerde hygiëne adviseurs. Van advies tot implementatie verzorgen we uw specifieke hygiënevraagstukken. Of dit nu gaat om dispenseroplossingen voor handdroging, EHBO oplossingen voor uw calamiteiten, schoonloopoplossingen of de reiniging van de damesverbandcontainer; Uniqcare verzorgt het voor u tot in de puntjes.

Het creëren van een hygiënische, veilige en gezonde werkomgeving vraagt om gedegen advies dat voor elke branche haar specifieke wensen kent. Uniqcare is ervan overtuigd dat zij als sanitair dienstverlener als meerjarig partner mee moet denken in oplossingen die bijdragen aan een prettige en veilige werkomgeving. We zetten onze kennis om in goede oplossingen die u jarenlang werkplezier bezorgen en op hygiënegebied uw visitekaartje vormen. Echt ontzorgen kan alleen als passie dagelijks onze medewerkers drijft. Uniqcare investeert daarom in kennisverrijking die direct ten gunste van de klant gebracht kan worden zonder hier een ander tarief voor in rekening te brengen.

Gecertificeerde hygiëneadviseurs

Voor elke situatie is Uniqcare in staat de beste hygiënische oplossing te leveren waarbij steeds rekening wordt gehouden met de veilige werkomgeving. Dit kan natuurlijk alleen als hiervoor ook de juiste kennis in huis is. Uniqcare is van mening dat kennisverrijking op het gebied van hygiëneveiligheid essentiële waarde toevoegt.  Om deze reden zijn de hygiëneadviseurs NIBHV gecertificeerd preventiemedewerker met de specialisatie hygiëneveiligheid. Per situatie wordt samen met de klant beoordeeld of de kennis een belangrijk ingrediënt is voor een samenwerking. Wij informeren u hier graag over.

Onze sterke punten:

 • Dienstverlening in eigen hand

  Kantoren en magazijnen van Uniqcare zijn gevestigd in Tiel. De centrale plek waar alle bedrijfsprocessen in dienst staan van de klant. Omdat Uniqcare de volledige keten aan activiteiten zelf beheerst wordt  de hoge servicestandaard dagelijks gewaarborgd.
 • Onderscheidend vermogen

  Onderscheidend vermogen schuilt in de genen van een organisatie. Het komt natuurlijk tot uiting in kenmerken als innovatief, flexibel, hoge mate van duurzaamheid en goede service en garantievoorwaarden. Maar het écht verrassen van klanten met nieuwe concepten die werkelijk bijdragen aan een hygiënische en véilige klantomgeving onderscheid Uniqcare t.o.v. de overige dienstverleners.
 • Aanbiedingsvormen

  Uniqcare biedt een full service huuroptie, waarbij de dispensers worden gehuurd inclusief de verbruiksmaterialen. Per 4, 8, 12 of bijvoorbeeld 16 weken wordt de voorraad aangevuld en u heeft geen omkijken naar de leveringen. Investeren in dispensers is niet nodig en bij defecten worden de dispensers gerepareerd of vervangen. Huren met een gesplitste conditie kan ook. De dispensers worden gehuurd en de verbruiksmaterialen worden afgerekend na levering. De leveringsfrequentie kan vast zijn of op afroep. Daarnaast kennen we de mogelijkheid van een bruikleenoptie met een afnameafspraak. Maar kopen kan natuurlijk ook, wanneer u dat wilt of met een afspraak dat wij periodiek langskomen om de vooraf afgesproken minimale voorraad aan te vullen.
 • Quality Control en MVO

  Uniqcare was in 2011 als eerste dienstverlener in het bezit van het certificaat ‘Keurmerk NL MVO’, voor het toepassingsgebied ‘behoorlijk bestuur, mensenrechten, arbeidsomstandigheden, milieu, eerlijk handelen, consumentenbelangen en maatschappelijke betrokkenheid’. Uniqcare is gecertificeerd voor NEN-EN-ISO 14001:2004 en het SCCM certificatiesysteem milieumanagementsystemen volgens ISO 14001 (versie 20 december 2007). Uniqcare is VCA* 2008/5.1-gecertificeerd. Uniqcare is ook gecertificeerd voor NEN-EN-ISO 9001;2008 voor het toepassingsgebied ‘Het plaatsen en onderhouden van sanitaire voorzieningen’. Aan deze lijst is sinds september 2014 ook de MVO-wijzer toegevoegd. Download het overzicht van de certificaten hier.
 • Logistiek

  Hoge mate van duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van Uniqcare.De servicewagens zijn allen uitgerust met een roetfilter of rijden op aardgas. Ze zijn uitgerust met een track-and-tracesysteem om op continu basis de routes te optimaliseren en kilometers te beperken. Iedere servicemedewerker beheert een vast rayon, zodat de klant bij iedere wisseling een vertrouwd gezicht ziet. Montage en service vindt plaats door eigen medewerkers.
 • Service en garantie

  Onvolkomenheden, defecten en overige vragen worden doorgegeven aan de klantenservice, dit kan per mail (service@uniqcare.nl) of per telefoon (0344-639050 of gratis op 0800-uniqcare). Klachten worden in behandeling genomen conform de klachtenprocedure, oplossingen worden te allen tijde teruggekoppeld aan de klant. Klachten worden geregistreerd, er vindt periodiek een analyse plaats van de klachten, de oorzaken en de oplossingen ten behoeve van verbeteringstrajecten.
 • Bedrijfsbeleid

  De strategie van Uniqcare is gericht op een continue groei in de Nederlandse markt. Hiervoor is een strategie uitgezet waarbij rekening wordt gehouden met de middelen (medewerkers), klanten en omgeving. Aan leveranciers worden eisen gesteld ten aanzien van MVO en ISO14001. Het eigen handelen is erop gericht te werken conform de procedure ISO14001. Hiertoe worden medewerkers aangesproken in hun gedrag en handelen, om het bewustzijn onderdeel te laten zijn van het bedrijfsproces. Het inkopen van Eco-papier en actief aanbieden van deze kwaliteit is in het kader van milieu en markt. De mens staat centraal in het personeelsbeleid, dat gericht is op persoonlijke groei van de medewerkers in de organisatie en natuurlijk de klant waar dagelijks mee wordt gehandeld

Uw voordelen

Uniqcare is de expert op het gebied van hygiëneoplossingen voor bedrijven, instellingen en overheden. Uw voordelen schoon aan de haak:

 • gecertificeerde hygiëneadviseurs (NIBHV)
 • 100% maatwerk door flexibele opbouw overeenkomst
 • veelzijdig aanbod papieroplossingen voor bestaande dispensers
 • vele opties in koop, huur, bruikleen en servicefrequenties
 • landelijke dekking met eigen logistiek
 • volwaardig assortiment kwaliteitsproducten en diensten
 • vele producten met Europees ECO-label
 • kwaliteitssystemen conform hoogste normeringen
 • zeer concurrerende prijs/kwaliteit-verhouding
NIBHV%20kmrk%20RGB