info@uniqcare.nl +31 (0)344 63 90 50

Historie

Uniqcare heeft zich gevestigd in het hart van Tiel, gelegen in de Betuwe.

Reeds meer dan 18 jaar wordt vanuit deze thuisbasis, die goed centraal in Nederland ligt, een zeer diverse klantengroep ontzorgt op het gebied van sanitaire diensten. Dat toilethygiëne en aanverwante diensten de laatste jaren steeds meer een vast onderdeel zijn gaan uitmaken van het visitekaartje van bedrijven en (zorg)instellingen is niet zo verwonderlijk. Hygiënemaatregelen in het algemeen en preventie op overdracht van ziekteverwekkers krijgt blijvend steeds meer aandacht. Hier hebben de effecten van de Corona pandemie ook gezorgd voor een toename in bewustwording. Bedrijven, scholen en (zorg) instellingen begrijpen dat goede hygiënemaatregelen en goed werkgeverschap synoniem aan elkaar zijn. Het is niet voor niets dat steeds vaker dit hoofdstuk op de agenda staat van ondernemers, inkopers, facilitair- en HR managers.

Bij het landelijke verzorgen van toilethygiëne  is het dan ook niet gebleven. Thema’s als one stop shop en verbreding van hygiëneconcepten hebben er de laatste jaren toe geleidt dat Uniqcare inmiddels vier integrale dienstverleningsconcepten heeft gelanceerd die waarde toevoegen aan elk type organisatie. Wat begon als een goed leverancier van toilethygiëne transformeerde de laatste 10 jaar steeds meer naar inhoudelijke expertise op verschillende hygiënevraagstukken.

Met behulp van de juiste certificeringen waarbij alle werkprocessen goed zijn geborgd en een “state of the art” ERP systeem, geïntroduceerd in 2012 laat Uniqcare bij haar klanten niets aan het toeval over. Een belangrijke basis voor langdurige partnerships.

In 2015 werd  vervolgens de nieuwe bedrijfsidentiteit gelanceerd. Een combinatie van vernieuwende klantconcepten met een hoge mate van flexibiliteit in aanbiedingsvormen uniek in de markt.

Anno 2023 worden meer dan 1500 scholen, (zorg)instellingen en bedrijven vanuit Tiel, dagelijks bediend van onze unieke en beproefde serviceverlening. Zo’n 22 medewerk(st)ers staan dagelijks klaar om een hoog kwaliteitsniveau te borgen waardoor ontzorgen de juiste betekenis heeft.

Naast ons eerste specialisme toilethygiëne zijn handhygiëne, schoonloophygiëne en EHBO diensten toegevoegd. Allemaal ontwikkeld vanuit het klantperspectief zodat de dienstverlening meer waarde toevoegt aan onze gewaardeerde relatie.

De komende jaren zal Uniqcare binnen haar bestaande expertises verder werken aan het ontwikkelen van nieuwe concepten en voorop blijven lopen in het leveren van een hoog serviceniveau voor al haar klanten.