info@uniqcare.nl +31 (0)344 63 90 50

Historie

Uniqcare heeft zich gevestigd in Tiel in de Betuwe.

Reeds meer dan 11 jaar wordt vanuit deze thuisbasis, die goed centraal in Nederland ligt, een zeer diverse klantengroep ontzorgt op het gebied van toilethygiëne.  Dat toilethygiëne de laatste jaren steeds meer een vast onderdeel is  gaan uitmaken van het visitekaartje van bedrijven en instellingen is niet zo verwonderlijk . Hygiënemaatregelen in het algemeen en preventie op overdracht van ziekteverwekkers krijgt steeds meer aandacht . Bedrijven en instellingen begrijpen  dat goede hygiënemaatregelen en goed werkgeverschap synoniem aan elkaar zijn.  Het is niet voor niets dat steeds vaker dit hoofdstuk op de agenda staat van ondernemers, facilitair- en HR managers

Vanaf 2010 heeft de groei in aantal klanten dan ook een hoge vlucht genomen.

Bij het landelijke verzorgen van toilethygiëne  is het dan ook niet gebleven. Thema’s als one stop shop en verbreding van hygiëneconcepten hebben er de laatste jaren toe geleidt dat Uniqcare inmiddels  vier integrale dienstverleningsconcepten heeft gelanceerd die waarde toevoegen. Wat begon als een goed leverancier van toilethygiëne transformeerde in de laatste jaren steeds meer naar inhoudelijke expertise op verschillende hygiënevraagstukken.

Met behulp van de juiste certificeringen waarbij alle werkprocessen goed zijn geborgd en een “state of the art” ERP systeem, geïntroduceerd in 2012 laat Uniqcare bij haar klanten niets aan het toeval over. Een belangrijke basis voor langdurige partnerships. De hoge kennisgraad van de medewerkers wordt  ook  onderstreept door het officiële predikaat van “erkend preventieadviseur”. Hiermee geeft Uniqcare als enige in de branche een nieuwe dimensie aan een degelijk hygiëneadvies.

De uitbreiding in 2014 met de sani-safety scan zorgde ervoor dat het makkelijker werd meer bewustwording te brengen in hygiënerisico’s. In 2015 werd  vervolgens de nieuwe bedrijfsidentiteit gelanceerd. Een combinatie van vernieuwende klantconcepten met een hoge mate van flexibiliteit in aanbiedingsvormen uniek in de markt.

Anno 2016 worden meer dan 1500 bedrijven, instellingen scholen vanuit Tiel, dagelijks bediend van onze unieke en  beproefde serviceverlening. Met zo’n 25 medewerkers wordt hard gewerkt om een hoog kwaliteitsniveau te borgen waardoor “ontzorgen”de juiste lading en inhoud krijgt .

Naast ons eerste specialisme toilethygiëne zijn nu handhygiëne, schoonloophygiëne en wondhygiëne toegevoegd. Allemaal vanuit het  klantperspectief ontwikkeld zodat de dienstverlening meer waarde toevoegt aan u als eindklant.

De komende jaren zal Uniqcare binnen haar bestaande expertises verder werken aan het ontwikkelen van nieuwe concepten en voorop blijven lopen  in het leveren van een hoog serviceniveau voor al haar klanten.